Golfklubber

Vi har fundet 1 som passede på din søgning

Golfklubber og Golfbaner i Holstebro

Mangler du et sted at spille golf på en golfbane i Holstebro og omegn? Vi har samlet golfklubberne og golfbanerne i Holstebro og omegn her på siden så du nemt kan komme igang med at spille golf i Holstebro, eller finde en ny golfbane at prøve at svinge køllen på.Pay and Play golfbaner i Holstebro. Flere af golfklubberne i Holstebro og omegn tilbyder pay and play golf, hvor du kan komme til at prøve at spille golf uden at skulle have den store viden og det professionelle udstyr. Pay and play golf er super hvis du ønsker at prøve at spille golf, eller blot ønsker at spille golf en gang i mellem.Golfturneringer i Holstebro. På de enkelte klubbers hjemmeside kan du finde golfturneringer i Holstebro, hvor der ofte spilles golfturneringer på alle slags niveaer. Find Golfklubber og golfbaner i Holstebro og omegn her. Nedenunder har vi samlet informationer og links til de nærmeste golfklubber i Holstebro, så du nemt kan komme til at spille golf i Holstebro.

no-image-4045

Golfclub Storådalen

Frøjkvej 83, 7500 Holstebro, Danmark

Afstand 3 Kilometer 70 27 04 44

Storådalens Golfklub har golf for både begyndere og øvede, og kombinerer turneringer med restaurant og overnatning. Her er golf for øvede, begyndere og elite i golfklubben.
no-image-4046

Holstebro Golfklub

Brandsbjergvej 4, 7570 Vemb, Danmark

Afstand 13 Kilometer 97 48 51 55

Holstebro Golfklub har hjemsted i Holstebro kommune. Klubbens formål er de bedste mulig forhold for spillerene samt udgangspunkt i fællesskabet og det social liv.