Golfklubber

Golfklubber og Golfbaner i Holstebro


Mangler du et sted at spille golf på en golfbane i Holstebro og omegn? Vi har samlet golfklubberne og golfbanerne i Holstebro og omegn her på siden så du nemt kan komme igang med at spille golf i Holstebro, eller finde en ny golfbane at prøve at svinge køllen på.Pay and Play golfbaner i Holstebro. Flere af golfklubberne i Holstebro og omegn tilbyder pay and play golf, hvor du kan komme til at prøve at spille golf uden at skulle have den store viden og det professionelle udstyr. Pay and play golf er super hvis du ønsker at prøve at spille golf, eller blot ønsker at spille golf en gang i mellem.Golfturneringer i Holstebro. På de enkelte klubbers hjemmeside kan du finde golfturneringer i Holstebro, hvor der ofte spilles golfturneringer på alle slags niveaer. Find Golfklubber og golfbaner i Holstebro og omegn her. Nedenunder har vi samlet informationer og links til de nærmeste golfklubber i Holstebro, så du nemt kan komme til at spille golf i Holstebro.
no-image-4045

Golfclub Storådalen

  • Frøjkvej 83, 7500 Holstebro, Danmark
  • Afstand 3 Kilometer
  • 70 27 04 44

Storådalens Golfklub har golf for både begyndere og øvede, og kombinerer turneringer med restaurant og overnatning. Her er golf for øvede, begyndere og elite i golfklubben.
no-image-4046

Holstebro Golfklub

  • Brandsbjergvej 4, 7570 Vemb, Danmark
  • Afstand 13 Kilometer
  • 97 48 51 55

Holstebro Golfklub har hjemsted i Holstebro kommune. Klubbens formål er de bedste mulig forhold for spillerene samt udgangspunkt i fællesskabet og det social liv.