Fodboldklubber

Vi har fundet 1 som passede på din søgning

Fodboldklubber Holstebro

Mangler du et sted at spille fodbold i Holstebro? Vi har samlet fodboldklubberne i Holstebro og omegn her på siden så du nemt kan komme igang med at spille fodbold i Holstebro. Her findes fodbold til store og små samt begynder og øvede på højeste niveau. Find fodboldklubber i Holstebro her. Nedenunder har vi samlet informationer og links til de nærmeste fodboldklubbers hjemmesider i Holstebro og omegn. Så du nemt kan komme til at spille fodbold i Holstebro og finde det niveau som passer til dig som fodboldspiller.Sandkassefodbold, øvede, begynder eller elite?Fodboldklubberne nedenunder tilbyder alle former for fodbold. Så er du helt ung og skal starte med dit barn til fodbold er der sandkassefodbold i Holstebro, men vil du gerne spille fodbold på et højt niveau er der også flere klubber som tilbyder divisionfodbold i Holstebro. Du kan finde mere information omkring den enkelte fodboldklubs hjemmeside nedenunder og finde det niveau du ønsker at spille på.

no-image-4044

Holstebro Boldklub

Mozartsvej 5, 7500 Holstebro, Danmark

Afstand 4 Kilometer 7 41 18 15

Holstebro Boldklub (HB90) tilbyder fodbold til fodboldspillere på alle niveauer. Fodboldklubben har både ungdom, senior og old boys samt  en elite afdeling.
no-image-4042

Måbjerg IF

Måbjerg Skolevej 6, 7500 Holstebro, Danmark

Afstand 3 Kilometer 97 42 94 20

Måbjerg IF fodboldklub i Holstebro er en fodboldklub  for fodboldspillere i alle aldre og på alle niveauer.
no-image-4043

Mejrup Fodboldklub

Elkjærvej 26, 7500 Holstebro, Danmark

Afstand 4 Kilometer 97 41 09 20

Mejrup GU, som blev dannet midt i 1960’erne, har især markeret sig inden for kvindefodbold. Hvad der startede i det små, udviklede sig efterhånden til meget fine resultater.