Badmintonklubber

Vi har fundet 1 som passede på din søgning

Badmintonklubber i Holstebro. Ønsker du at spille badminton i en badmintonklub i Holstebro? Her finder du en badmintonklub i Holstebro som tilbyder udlejning af badmintonbaner eller hvis du ønsker at spille på badminton på hold sammen med andre på dit niveau i badminton.Find din Badmintonklub i Holstebro og omegn her. Hvis du ønsker at spille badminton i en badmintonklub i Holstebro sammen med andre, så tilbyder Holstebro badmintonklub dig chancen for at spille på flere forskellige niveauer og årgange. Hvis du blot ønsker at finde en badmintonklub der udlejer baner for en enkelt aften eller på et fast tidspunkt i en sæson, så tilbyder Holstebro firmaidræt dig muligheden for dette. Besøg de enkelte badmintonklubber i Holstebro her på siden og kontakt hurtigt i kontakt med en badmintonklub i Holstebro.

no-image-4028

Holstebro Badmintonklub

Oluf Rings Vej 17, 7500 Holstebro, Danmark

Afstand 4 Kilometer 51 48 98 77

Holstebro badmintonklub tilbyder badminton for ungdom, senior, motionister og pensionister. Du kan også leje en enkelt badminton bane for en aften.
no-image-4029

Holstebro Firma Idræt

Nørreport Centret, Enghavevej 35, 7500 Holstebro, Danmark

Afstand 0 Kilometer 97 40 34 06

Dyrk badminton på det niveau, der passer dig, og få sjov motion med ketsjer og fjerbold. Badminton er en social sport for alle – og dyrkes for hygge og sammenvær.