Cookies

1. Ejeroplysninger

Holstebroguiden.dk
7500 Holstebro
Email: kontakt@holstebroguiden.dk

2. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

  • Google Analytics – Webstedet bruger cookies fra Google Analytics, som bruges til at måle trafikken på webstedet, og samle statistik ind over de besøgendes adfærd. Data i disse cookies indeholder ikke personlige oplysninger. Cookies sat af Google Analytics har forskellig udløbsdato.
    Du kan læse mere om de specifikke cookies som Google Analytics bruger her.
  • Session cookies – Session cookies bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden, og bruges til at målrette indhold og markedføring. Session cookies indeholder ikke personlige oplysninger, og slettes automatisk når du lukker din browser.

6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.